Benvinguts

Benvinguts i benvingudes al bloc. L'objectiu és anar compartint amb tots vosaltres aquelles informacions que puguen ajudar a complementar les nostres classes. Així mateix, qualsevol suggerència serà benvinguda, sobretot aquelles que ajuden a poder millorar les nostres assignatures.
És molt senzill!El que heu de fer és seleccionar el vostre nivell; tots els enllaços i activitats portaran adjunta una etiqueta per saber si corresponen al 1r curs d' ESO, al 2n curs d' ESO, al 3r curs d' ESO, 1r de Batxillerat o 2n de Batxillerat (Història d' Espanya o Geografia). Espere que us agrade. De vegades, no sabem el que necessitem els canvis fins que aquests arriben. Per a mi és un repte personal adoptar aquestes noves tecnologies... així és què he decidit compartir-ho amb tots vosaltres! Animeu-vos!

----- .... -----

diumenge, 20 de novembre del 2011

      


        RESULTATS ELECTORALS. Sabeu qui va guanyar les eleccions al vostre poble?
      Us passe aquest enllaç perquè ací podeu trobar tots els resultats electorals de qualsevol de les eleccions locals, autonòmiques, generals o europees, celebrades des de la reinstauració de la democràcia després de la dictadura franquista. Aneu seleccionant i trobeu els resultats electorals del vostre poble. Els trobareu tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada