Benvinguts

Benvinguts i benvingudes al bloc. L'objectiu és anar compartint amb tots vosaltres aquelles informacions que puguen ajudar a complementar les nostres classes. Així mateix, qualsevol suggerència serà benvinguda, sobretot aquelles que ajuden a poder millorar les nostres assignatures.
És molt senzill!El que heu de fer és seleccionar el vostre nivell; tots els enllaços i activitats portaran adjunta una etiqueta per saber si corresponen al 1r curs d' ESO, al 2n curs d' ESO, al 3r curs d' ESO, 1r de Batxillerat o 2n de Batxillerat (Història d' Espanya o Geografia). Espere que us agrade. De vegades, no sabem el que necessitem els canvis fins que aquests arriben. Per a mi és un repte personal adoptar aquestes noves tecnologies... així és què he decidit compartir-ho amb tots vosaltres! Animeu-vos!

----- .... -----

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Vídeo sobre l' última riuada a Finestrat, al nord d' Alacant. Observeu com els humans desenvolupem activitats econòmiques en indrets que potser no són els més adequats (dins el llit d' un barranc urbanitzat). Exemple de la depredació sistemàtica del territori i dels efectes de les pluges torrencials característiques del mes d' octubre al litoral valencià.




http://youtu.be/OBZrFU-I2HE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada