Benvinguts

Benvinguts i benvingudes al bloc. L'objectiu és anar compartint amb tots vosaltres aquelles informacions que puguen ajudar a complementar les nostres classes. Així mateix, qualsevol suggerència serà benvinguda, sobretot aquelles que ajuden a poder millorar les nostres assignatures.
És molt senzill!El que heu de fer és seleccionar el vostre nivell; tots els enllaços i activitats portaran adjunta una etiqueta per saber si corresponen al 1r curs d' ESO, al 2n curs d' ESO, al 3r curs d' ESO, 1r de Batxillerat o 2n de Batxillerat (Història d' Espanya o Geografia). Espere que us agrade. De vegades, no sabem el que necessitem els canvis fins que aquests arriben. Per a mi és un repte personal adoptar aquestes noves tecnologies... així és què he decidit compartir-ho amb tots vosaltres! Animeu-vos!

----- .... -----

dijous, 20 de desembre del 2012


BON NADAL! Us desitge els millors moments i que passeu aquestos dies amb aquells que més estimeu. Que no s' acabe el món, que encara quedem gent per donar-li vida!!

diumenge, 7 d’octubre del 2012


MÒMIES NOMÉS A L' ANTIC EGIPTE?



Sabies que el general Prim va ser momificat i que ara s' està estudiant el cadàver?

diumenge, 23 de setembre del 2012

UN MÓN CONNECTAT A TRAVÉS DE FACEBOOK

 Amb qui parlem a través del facebook?En aquest mapa interactiu podeu seleccionar llengües o continents. Ja veureu què curiós descobrir com els diversos estats del món s' interconnecten. Res és per casualitat: sempre hi ha una explicació que permet treure'n conclusions.



ELS CASTELLS

les parts d' un castell medieval

Resultat d'imatges de parts del castell català


si t' agraden els castells: fes un clic





ELS CASTELLS

les parts d' un castell medieval

Resultat d'imatges de parts del castell català


si t' agraden els castells: fes un clic






LA MÀQUINA DEL TEMPS

Jugueu amb aquest joc interactiu que us permetrà recordar, descobrir, estudiar i ampliar els vostres coneixements històrics. Tot de la mà del simpàtic rellotge "Cronos" que us anirà guiant pels camins de la Màquina del Temps...



diumenge, 29 d’abril del 2012

Guerra Civil i revolució: algunes imatges

CARTELLS DE LA GUERRA CIVIL (1936-1939)


Pegueu-li una ullada a aquest enllaç proporcionat per un alumne...

dimecres, 25 d’abril del 2012

dijous, 5 d’abril del 2012

PÀGINA GUERRA CIVIL


Cliqueu i aneu veient els vídeos, llegint alguns textos, assaborint algun poema, analitzant algun cartell... alhora que us aneu llegint el tema de la Guerra Civil del 1936-1939. A la part inferior teniu un recopilatori de música d' ambdós bàndols. Imagine que alguna d' aquestes cançons us ha de sonar. Escolteu-ne alguna.

dimecres, 21 de març del 2012

dissabte, 10 de març del 2012


EL CUIRASSAT POTEMKIN, Sérgei Eisenstein
Seqüència de l' escala d' Odessa




Una de les més conegudes i impactants seqüències d' una de les pel·lícules essencials en la història del cinema. Ací teniu la visió que Eisenstein ens va deixar sobre el "Diumenge Sagnant de Sant Petersburg", el 1905.










http://www.youtube.com/watch?v=y8LShEdWeJQ


España, capital Madrid

La aberración geográfica de Madrid es una de las causas determinantes de la anomalía histórica de España y de su tardía incorporación a la modernidad




divendres, 17 de febrer del 2012


EL REGENERACIONISME. LA CRISI DEL 1898






LA CRISI ECONÒMICA
vídeo d' Àleix Saló

Visió de la crisi econòmica des d' un humor irònic. L' explicació és bastant fiable, tot i que sobren expressions poc "científiques". Amb sentit de l' humor... 






ENTREVISTA AMB L' AUTOR DEL CÒMIC



DOCUMENTAL: LA BIOMASSA I LA SEUA APLICACIÓ INDUSTRIAL




ENERGIES ALTERNATIVES